Upptäck Qlik

Qlik är ett kraftfullt och säkert verktyg för Business Intelligence.  Med Qlik  samlar och strukturerar du din data från olika källor och visualiserar det på ett enkelt sätt. Det ger hela verksamheten underlag att fatta bättre och mer välgrundade beslut. twoday är en Qlik Elite Solutions Provider och vi hjälper dig komma igång med en skräddarsydd implementering av Qlik baserad på era behov.

 

En man visar något på sin laptop för en kvinna
Qlik sense logga

Qlik Sense 

Upptäck hur mycket insikt du får med datavisualiseringsappen. Med Qlik Sense kan alla i din organisation enkelt skapa flexibla, interaktiva visualiseringar och göra förnuftiga beslut.
Qlik view logga

QlikView

Upplev djupare insikter genom att skapa detaljerade och fördefinierade analysapplikationer, skräddarsydda för din organisations behov.
 

Boka fördjupningskurser i Qlik

Vi är Sveriges enda auktoriserade utbildningspartner till Qlik.


Du kan antingen välja att gå kursen Skapa visualiseringar med Qlik Sense eller Datamodellering för Qlik eller båda kurserna. 

Vill du hellre ha en skräddarsydd utbildningsverkstad snarare än en kurs? Skriv det i kommentarsfältet vid bokning av kurs så anpassar vi det efter dina önskemål.

Vill du veta mer om våra kurser i Qlik?

Fyra killar sitter vid en soffgrupp med sina bärbara datorer

Kontakta oss

Har du några frågor gällande twoday eller våra tjänster, är du välkommen att ta kontakt med oss! Fyll in din information i formuläret så återkopplar vi till dig så fort vi kan.