twoday

Data management & integrationer

Med Data management automatiseras processer och tekniker som samlar olika datakällor för centrerad kontroll, på ett snabbt och smidigt sätt. Organisationer använder Data management för att hantera och skapa affärsvärde av värdefull data.

För att hantera data effektivt måste du ha en datastrategi och tillförlitliga metoder  och effektiva lösningar för att samla in, bearbeta, integrera, rensa, styra, lagra och förbereda data för analys.  

Hur får man fram värdet i sin data?

Med den ökade mängden data kommer stora utmaningar och det blir svårare att få rätt struktur och insikter i data. Med rätt och modern data management blir inhämtning, struktur och tillgänglighet av data enkelt och effektivare.

Kvinna sitter vid laptop och ler

Våra lösningar inom data management & dataintegrationer

 

"Vi är väldigt nöjda med samarbetet med twoday Analytics. Vi har haft våra utmaningar på vägen, det har dykt upp buggar, vissa saker har tagit längre tid än uppskattat men twoday har alltid varit tillgänglig och snabba med att lösa alla problem och utmaningar som har uppstått. Det har vi inte upplevt med tidigare leverantörer vi jobbat med."

Hampus Nyström, verksamhetsutvecklare på Fastighetsägarna Service

Kontakta oss

Har du några frågor gällande twoday eller våra tjänster, är du välkommen att ta kontakt med oss! Fyll in din information i formuläret så återkopplar vi till dig så fort vi kan.