E-handel

Digital handel byggd på kloka huvuden och ledande teknologi

Kunders förväntningar förändras ständigt och ställer nya, högre krav på flexibilitet, tillgänglighet och innovation.

Om ni inte möter era kunders förväntningar kan ni få problem att hänga med i dagens digitala handel. Därför vinner de som investerar – i lösningar som möter kunderna där de finns.

Vi kombinerar nästan 20-åriga erfarenhet inom digital handel och omnikanal tillsammans med er branschkunskap – för att hitta de bästa lösningarna för er och era kunder.

twoday

Våra tjänster

Vi levererar det ni behöver för att lyckas med digital handel:

  • Rådgivning, utveckling och implementering av er omnikanalstrategi
  • Skräddarsydda webbutiker på standardiserade, beprövade metoder och en plattform som fungerar för både B2C och B2B
  • PIM-lösningar för att leverera produktupplevelser och processer av hög kvalitet och effektivitet
  • Operativa resurser för att säkerställa säkerhet, användarupplevelse och mer
  • Hjälp med marknadsföring, annonser och SEO
  • Utöver vår expertis inom digital handel, kan våra 2000 kollegor det mesta inom alla slags discipliner

Strategi och rådgivning

Att börja använda moderna, digitala processer och ny teknik kräver mycket av ett företag. Våra kollegor ger er extra ögon, huvuden och händer för att ta reda på vad nästa steg är, engagera arbetsstyrkan och skapa nästa iteration av affärsmodellen.

En bra strategi – tillsammans med operativa resurser – gör det enkelt att möta plötsliga förändringar, behov och möjligheter på ett bra sätt. Vad som behöver göras (och inte) blir tydligt, utan att riskera säkerhet, integritet med mera.

Webbutik och omnikanal

9 av 10 ledare inom e-handel håller med om att en sömlös omnikanalstrategi är avgörande för framgång. Det betyder att oavsett varifrån kunden besöker butiken – digitalt eller fysiskt – och vilka behov de än kan ha för dagen så får de samma upplevelse. För att uppnå detta behöver ni attrahera och behålla kunder, säkerställa säkerhet och stabilitet och ha tillgång till rätt kompetens.

Vi litar på möjligheterna som Adobe Commerce Cloud ger företag att skapa de bästa digitala upplevelserna. I korthet betyder detta:

  • 99,99 % drifttid med molnbaserad infrastruktur
  • Inbyggd maskininlärning och AI med Adobe Sensei
  • Headless, modernt ramverk för progressiv webbapplikation (PWA)
  • Page Builder CMS integrerat med produktkatalogen

Och mycket, mycket mer…

Integrationer och teknisk arkitektur

För att möta förväntningarna på hastighet, tjänster och tillgänglighet finns det många system som måste prata med varandra, såsom ERP, CRM, PIM, DAM-system, betal- och fraktleverantörer och själva webbutiken. Våra lösningsarkitekter säkerställer en optimal arkitektur och implementering.

Tillsammans med den certifierade Visma-partnern Integrationspartner BITS AS har vi stöd för att integrera mot Visma.NET, Visma Business, Visma Global, Visma Enterprise, Visma e-conomic, Visma eAccounting, Mamut, Tripletex, Navision, Salesforce, Microsoft Dynamics, SAP, 24/7Office och flera.

Product Information Management (PIM)

En studie från Forrester i 2020 visar att produktupplevelsen är den viktigaste faktorn för att skapa en bra kundupplevelse. En tidigare studie visar också att varje gång ett företag berikar en produkt med mer information, kommer de att se en försäljningsökning på upp till 36%.

Goda produktupplevelser skapar tillväxt, men hindras ofta av föråldrade system och processer i företaget. PIM är nyckeln för en effektiv process för att samla in, förfina och leverera färsk, korrekt information till kunden – genom hela köpupplevelsen.

Utöver rådgivning leverer vi Akeneo PIM Enterprise. Om ni funderar på en ny e-handelsplattform bör ni överväga ett dedikerat PIM-system för en mer sömlös och effektiv övergång.

Design, användarupplevelser och optimering

Bra lösningar svarar mot kundens behov. Design handlar om att följa hela kundresan och dess tjänster, interaktionspunkter (touch points) och upplevelser. Vi skapar värde med användarupplevelsen och har konvertering i fokus. Med begränsade resurser och högt tempo är det bra att ha designers som kan den tekniska plattformen.

Med flera kunder i portföljen har vi god insikt i branschen och kan hjälpa till och lösa nyupptäckta friktioner. Med A/B och användartester tar vi reda på vilken design som passar er och era kunder bäst och jobbar ständigt för att ge era kunder den bästa upplevelsen.

Kom igång på en måned

För många innebär en ny e-handelsplattform många månaders arbete, och stora kostnader. Vårt eget ramverk är däremot skapat för att snabbt kunna lanseras med låg risk och förutsägbara kostnader.

people-browsing-phone-1280-1

Några av våra kunder

Tillsammans kombinerar vi er branschkunskap med vår expertis inom digital handel och omnikanal

Sandnes Garns olika butikssidor visas på fyra flytande mobiltelefoner.

Sandnes Garn erbjuder sina kunder och grossister ett universum av vackert och inspirerande kvalitetsgarn, mönster och verktyg – från Sandnes till hela världen.

Europris' butik visas på mobil.

Med ett samarbete byggt på flera års ömsesidigt förtroende, transparens och mål har Europris – och vi – förutsättningarna som behövs för att arbeta smidigt tillsammans som ett team och leverera moderna användarupplevelser.

Friluftmagasinets butik visas på mobil och laptop.

Med en modern, blixtsnabb upplevelse uppfyller Friluftsmagasinet förväntningarna för både återkommande och nya kunder – på Nordens första Progressive Web App (PWA) med Adobe Commerce Cloud.

Nyfiken på våra lösningar?

Berätta lite om vad ni har för behov, så ringer Alexander upp er.