Skip to content

twoday inleder samarbete med Exsitec

twoday inleder samarbete med Exsitec för service-, bygg- och entreprenadbranschen
Jun 17, 2024 10:10:49 AM twoday Press Releases
twoday tecknar partneravtal med TagsIT

 

Idag, den 3:e juni, har twoday ingått i ett samarbete med Exsitec kring twodays produkt INSIKT. Exsitec och INSIKT är idag två starka namn inom service-, bygg- och entreprenadbranschen. Med detta partnerskap förstärks towdays erbjudande till dessa branscher.

twoday och Exsitec har idag redan flertalet gemensamma kunder inom sektorn och ställer nu in siktet på att hjälpa ännu fler företag inom service-, bygg- och entreprenadsektorn med djup dataanalys, träffsäker prognostisering och kraftfull projekystyrning.

− Vi ser en fin potential i samarbetet och har i dagsläget flera gemensamma kunder inom både bygg- och fastighetsbranschen. Även om båda branscherna i dagsläget har ett tuffare läge, så vet vi att det är två eftersatta branscher vad gäller digitalisering som behöver mycket hjälp framöver. Där kan vi tillsammans hjälpa företag med en bra lösning för verksamhetens alla flöden och till en mer digital arbetsvardag, säger Niklas Ek, affärsområdeschef Exsitec. 

Niklas Ek
Affärsområdeschef, Exsitec

Vi väljer partners med omsorg och är väldigt glada över vårt samarbete med Exsitec, som med en hög verksamhetskompetens är en helhetsleverantör av kompletta IT lösningar. Tillsammans kan vi nu erbjuda våra gemensamma kunder inom framför allt entreprenad och fastighetsbranschen en marknadsledande BI lösning för projekt och verksamhetsstyrning baserat på vår produkt INSIKT.

Petter Lundström
Key account manager, twoday

 

För mer information:

Petter Lundström

Key Account Manager, twoday
070-235 83 98
petter.lundstrom@twoday.com

 

 

Relaterade artiklar