Skip to content

twoday vinner ramavtal med Region Stockholm

Jun 17, 2024 7:29:52 AM Isabel Gustavsson

twoday, den nordiska samarbetspartnern för utveckling och digital transformation, meddelar att man tillsammans med tre andra leverantörer vunnit ett nytt ramavtal med Region Stockholm. Ramavtalet med ett totalt värde om 750 miljoner kronor omfattar samtliga nämnder, förvaltningar och bolag inom regionen. 

Det nya ramavtalet innebär att twoday utökar ett redan pågående samarbete med Region Stockholm, där twoday nu ska bredda sina tjänster och tillsammans med regionen skapa mer moderna och digitala lösningar. Det nya ramavtalet omfattar leverans av konsulttjänster inom de två delområdena Applikationer och Webb, med en löptid på upp till fyra år. 

Inom Applikationer ska twoday använda sin kapacitet och förmåga att förvalta och utveckla applikationer av varierande slag gällande tekniska livscykler, utvecklingsbehov och underliggande tekniker. 

En stor del av applikationsfloran är inom Hälso- och sjukvård. Det är ett komplext och framför allt viktigt område, med verksamheter som ställer höga krav på oss som leverantör att arbeta proaktivt med utveckling och att ständigt förbättra applikationerna, för att i förlängningen kunna erbjuda bättre vård till Region Stockholms 2,3 miljoner invånare. 

Även inom Webb har twoday och Region Stockholm ett redan etablerat samarbete, som nu har möjlighet att förlängas genom det nya ramavtalet. Det betyder att twoday som erfaren leverantör till regionen kommer att fortsätta förvalta och utveckla webbplatser som bygger på varierande plattformar och underliggande teknik.  


Elias Inderberg
"Jag är mycket glad över att Region Stockholm har gett oss ett förnyat och utökat förtroende. Vi ser fram emot att fortsätta digitaliseringsresan med Region Stockholm och nu ta ett större ansvar för utvecklingen av applikationer som stödjer viktiga samhällsfunktioner och verksamheter, såsom hälso- och sjukvård. Detta fördjupade partnerskap kommer att möjliggöra innovativa lösningar som förbättrar både effektiviteten och kvaliteten i dessa avgörande områden. ” säger Elias Inderberg, VD på twoday AB.



Om twoday
twoday är norra Europas främsta partner för digital transformation. Våra ~3 000 teknologiexperter samarbetar med de mest framstående privata och offentliga organisationerna för att skapa banbrytande digitala lösningar, och utnyttjar djup branschkunskap och expertis inom AI, dataanalys, mjukvaruutveckling och affärsapplikationer.

Relaterade artiklar